2020-02-13 08:12:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Vigyázzon, nehogy túllépje a határt

Napi horoszkóp február 13-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Úgy tűnik, ma minden tökéletesen helyén van a világban, tárgyalásai simán mennek, hiszen ezek még csak megbeszélések. Kedvező pillanat a terjeszkedést megcélozni, de vigyázzon, nehogy túllépje a határt. Most képezzen tartalékot, és tervezze meg további lépéseit.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyon sokat dolgozik, valószínűleg a főnökei elé kerülhet a munkája, ami kitűnő. A munkatársai is elismerik képességeit, hiszen a Mérleg a Holdban jár, és ilyenkor képesek vagyunk örülni a mások sikereinek is. Népszerűsége csúcsán van, minden bizonnyal ennek lesz anyagi vonzata is.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Rengeteg munkája van és a dolgok nagyon lassan haladnak, ráadásul az irodájában akkora a rendetlenség, hogy most ön sem képes eligazodni benne, kicsit kezd összedőlni feje felett a világ. Nem ártana önnek egy pihenés, lazítás.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold remek sugárzásokat kap a negyedik sorsterületen a Mérleg jegyében. Most nem igazán szeretne otthonról kimozdulni, élvezi az otthon nyújtotta biztonságot. Érzelmi élete nyugodt és kiegyensúlyozott.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Hold trigont alkot egymással, ez tisztánlátást ad önnek. Most hajlandó együttműködni másokkal, méghozzá eredményesen. Szándékai és cselekedetei egyensúlyban vannak. Javulást tapasztalhat családi ügyekben.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Könnyen tud másokkal együtt dolgozni, hiszen a Nap a hatodik sorsterületét világítja be. Munkahelyi flörtre is számíthat, és egyáltalán nem lesz ellenére a dolog.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A bolygók hatására magabiztosabbá válik, fellépése határozott és bátor. Most van annyi erő önben, hogy nyugodtan nekiláthat a nehezebb feladatoknak is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai nap alkalmas arra, hogy a kezébe vegye az irányítást, mert előre kiszámítottan, észszerűen tud cselekedni. Energiaszintje magas, célszerű valami olyat csinálni, amivel ezt levezetheti. Kedvező nap a ház körül elvégzendő munkákra.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tegye egy kicsit félre a kötelezettségeit és lazítson! Remek nap elébe néz, de azért tartson mértéket, főleg a költekezésben.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a karrier sorsterülete felett vonul át, így figyelme az elismerés megszerzésére irányul. Kézzel fogható sikereket akar elérni, és erre minden lehetőség adott, hiszen szorgalmával, kitartásával és szakértelmével mindenkin túltesz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

 

Nagyon magabiztos, nyugodtnak érzi magát és jóllehet nem is tart igényt feltétlenül a figyelemre, de erőfeszítései így is, úgy is meghozhatják most azt önnek.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma kimondottan optimistán szemléli az életet, és bár adódik egy nehéz szituáció, ön tisztességesen jár el, ami még inkább elégedetté teszi. Intuíciója erős, alkalmas a mai nap az alkotásra, a művészetek élvezetére is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: